Pitch: marketing firm offices

Conversion of a large warehouse space to creative offices for a young, progressive marketing firm. The underlying strategy involves a series of towers; “monoliths” which give the space a human scale by creating a height datum, providing way-finding system between departments and accentuating the scale of the large space.
The design also features a large amphitheater for big group meetings, a private yet visually open conference room and a lush outdoor patio. Also proposed were custom plywood workstations and a raised grove of trees to create park-like informal space, or alternately a series or raised turf platforms with sculptural lighting above.
The client completed the space by adding a large, very realistic, artificial tree in the center of the space.

Designed at PMA with Pablo Maida. 2008